Populära inlägg

torsdag 28 april 2011

Nu har Saga kommit hem

Den 28 april hämtade vi äntligen Saga. Det blev en god kopp kaffe och samtidigt som vi gick igenom kontrakt lite skötselråd mat och slutligen protokollet från vetrinärbesiktningen. det var u.a på alla punkter det får man vara nöjd med.
Efter en stund så var det dags att säga adjö för oss och Saga.



Här ser vi Linda Hermansson och hennes man som driver Carl-Hermans Kennel i Tanum



Här kommer Adam med lilla Saga för att strax sätta sig i bilen med henne.

Då återstod bilresan och det var inget Saga var inte speciellt van vid. Men efter ett par mil med gnäll och hoppande fram och tillbaka mellan Adam och Amanda i baksätet lade hon sig tillrätta mellan dem och somnade. resten av färden mot Öjersjö gick utan problem.



Här ser vi Saga ett par dagar efter hon kommit hem

När jag skriver nu så är Saga 9 1/2 vecka och hon växer  så det knakar.
Hon har gjort många framsteg utöver att hon på ett mycket bra sätt kommit in i sin nya flock där hon verkligen stortrivs. Saga har lärt sig att lyssna till sitt namn och kan sitta på kommando. Hon kommer när man kallar på henne men inte alltid då brukar hon i stället sitta och titta på mej med en undrande blick. Nu är han bra jobbig tycker hon säker det är mycket roligare att springa runt och bita i allt möjlig. Saga springer omkring på tomten och lämnar sällan den utom om det går förbi barn utanför då vill hon gärna hälsa.
När man är ensam med henne hemma så följer hon med precis överallt där man går..
I dag lade jag om fodermängden från fyra gånger per dag till 3 gånger men hon står fortfarande på samma mängd per dygn som tidigare.
Vi har hunnit med att göra rent öronen en gång och det behövdes. Till det använde vi Vetriderm.

Saga i vå trädgår älskar att tugga på våra klängväxter






Hopprepet är en favorit



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar