Populära inlägg

torsdag 31 mars 2011

Första besöket hos valparna

Det var en gråmulen söndags förmiddag temperaturen låg kring +1 grad och vi tog all på oss vår vårskor och satte oss i bilen med Tanum som mål. När vi passerat Kungälv med några mil såg vi den första snöflingan men det är lungt tänkte jag. När vi passerat Uddevalla låg snön på backen och vi svängde av till Simons Värdshus där vi åt en god lunch..mer snö och vind. När vi kom fram till Tyft där Linda som driver Carl-Hermans kennel bor med sin familj hade vi problem med att hålla oss på vägen. jag missade avfarten med ca 20 m pga halkan kan tillägga att jag hade satt på sommardäcken 3 dagar innan.
Vi blev väl mottagna och Sofie blev genast kompis med tiken Märtha Louic.
väl inne träffade vi de mest fantastiska och söta små valpar man kan tänka sig 17 stycken ja ni läste rätt 17 stycken efter två tikal Märtha Louic 8st 6 tikar 2 hanar. Lucky Nova bidrog med 9 valpar och jag tror det var 6 tikar och 3 hanar.
Min första tanke var hur skall jag kunna välja en av dessa det blir inte lätt. Men vårt första alternativ på tik var Märtha och när vi nu har träffat henne är hela familjen överens om att det är efter henne som vi vill ha vår valp. En glad snäll och vacker hund tyckte vi alla.
Vi ble bjudna på gott kaffe med kex och hembakade kärleksmums "mums"...
När vi åkte hem kom vi på att man skulle ställa om klockan till sommartid vilket gjorde att vi utan att veta kom ca en timme efter avtalad tid...hm..


<script type="text/javascript">
  var _gaq = _gaq || [];
  _gaq.push(['_setAccount', 'UA-26622557-1']);
  _gaq.push(['_setDomainName', 'blogspot.com']);
  _gaq.push(['_trackPageview']);
  (function() {
    var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true;
    ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js';
    var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s);
  })();
</script>